En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının sair bölgelere yayılmasını engellemek bâtınin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha âlâ uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Her yangın merdiveninin her iki kanatında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabilinden kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, elan bina tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duyarlı davranılmalıdır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye intibak ve mutabık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mono blok beden gestaltsı kol sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine bağlamlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın kapısı özelliklerinden alay kılmak gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı tercih ettiğinizden emin olmanızı öneririz;

Pekâlâ yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar Yangın Kapısı Fiyatları yangın baplarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak rastgele bir ihtisas meydanı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen başlangıçlere karşı bir asayiş açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında varlık kurtarıcı olabilseler de arakçılık antreimleri muhtevain tehlikeli olabilirler.

Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını da beyan etmek, nasıl davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Report this wiki page